Er det noe poeng i å resie til Bali?

For 4 år siden kombinerte jeg rabattkoder fra hotels.com og expedia for å booke en tur til Bali. Turen var fantastisk, men jeg satt igjen med noen opplevelser jeg gjerne skulle vært foruten. Som vi alle vet har blitt ekstremt poppulært de siste 10 årene og øya har utviklet seg fra å være et paradis til å nå inneholde mange turistfeller og drita Australiere.  Mange lurer ofte på om det fortsatt er vært å dra dit, eller om man burde overveie andre destinasjoner som phillipinene, øst timor eller noen av de andre indonesiske øyene.

Kort sakt er det definnitivt fortsatt fantastisk å dra til bali, men det er noen soner man må ungå. Ser kart under for nærmere detaljer.

Den sørlige peninsulan på Bali kan ungåes. Gili pleide å være ganske flott, men nå er det også et område som har blitt utbygd litt for mye. Nordsiden av Bali og store deler av Lombok har fortsatt en solid autentisk sjarm, kombinert med høy standard på hotell og mat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *