5 steg for å ta dressen din til det neste nivå

 

Når flere og flere kontorer velger business casual kleskoder, skjønner vi godt at menn ikke vil tømme bankkontoene sine på en bestemt dress. Men så mener vi at en  hver mann bør ha prøvd en skikkelig dress i det minste en gang i livet. Heldigvis trengs det ikke å bli brukt så mye penger, for du kan fint få dresser til under 5000 til å se bra ut, om ikke bedre enn de dyrere.

For det første burde du vite hvordan man ser etter billige dresser. Unngå skinnende syntetiske fibre for eksempel, og forhold deg til store kjeder som gir et bevisst tilbud  av moderne dresser. Dessuten burde du sjekke salgsseksjonen. Det er lett å skaffe en dress til 4000kr men som opprinnelig var 8000kr. Når du har skaffet dressene er det triks du kan gjøre for å få dem til å se mye bedre ut.

  1. Ta inn ermene

I en perfekt verden så hadde du brukt 1000 på din skredder for å få hver minste detalj custom-made. Dette inkluderer da å ta inn ermene. Du skal ha en liten og avsmalnende som klemmer, og ikke henger av armene dine, samtidig som den gir deg nok fleksibilitet til å gjøre det om trengs.    

  1. Erstatt knappene

Billige dresser kommer helst med skinnende plastikknapper som lett blir ødelagt eller mistet etter en nokså hektisk dag. Mens du først er hos en dresser kan du spørre han/hun om å erstatte knappene med genuine horn. Ganske enkelt og helt klart en flott oppgradering

  1. Legg til en mansjett ved ankelen

Ikke bare burde din dresser gi deg bukser som er passende, og som ikke ødelegges på kanten når du bøyer, men i tillegg burde han fikse en mansjett på 10cm men de er i gang. Den detaljen ser du ikke ofte på dresser, så derfor ser den dyr ut.

  1. Prøvd monokromatisk stil

Å jobbe med en begrenset palett når du velger skjorte, slips og sko er moderne som har tendens til å få stoffet til dressen til å se rikere og skarpere. Bytt fargene og mønstrene i hver dress så det skaper dybde. Den såkalte 202- levelen: legg til noe som f.eks en firkanta lommemønster eller en  stresskoffert til en annen farge.

  1. Avslutt med dyre sko

Skaff skikkelige dressko som varer lenge, og som ikke er så dyre. Du finner gode tilbud på nettbutikk, og se etter gode matchende sko som kan brukes over lengre tid med god holdbarhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *