Hvordan finner man de billigste flybillettene?

De siste 10 årene har jeg resist mye i Europa, Asia , Amerika og Australia.   Kjøp av flybiletter er like utfordrende hver gang. Under har jeg samlet noen tips basert på det jeg har lært.

Finn er bra!

Ofte tenker man at alt som er skapt i Norge ofte er dyrere – finn.no er unntaket. 80% av billettene jeg kjøper, kjøper jeg på finn ettersom prisene pleier å være best det.

Momondo

Momondo har ofte ikke de beste prisene, men de gir en god indikasjon på hvilke dager som er billigst å resie på.  Når man gjør sitt søk, gid momondo en graf som viser hvordan prisene går opp og ned basert på dag / dato. Bruk momondo for å finne den billigste dage, så booker du billetten på finn.no.

Tenk på flyplassen

London er et perfekt eksempel. Flyr sdu til en av billigflyplassene, son som Luton eller South End, må du ofte betale en del akstra i transport fra flyplassen inn til byen. Fra Luton kan man fort bruke 60 GBP ekstra på å komme seg frem og tilbake fra flyplassen. I motsettning, kan man ta t-banen for en rimelig penge fra Heathrow til hvor som helst i byen.

Rabattkoder

Expedia og Hotels.com har ofte rabattkoder som gir gode priser på fly og hotell booking (90% av tiden er det kun hotell kodene fungerer på).

Legg gjerne igjen en kommenatar med andre tips dere har plukket opp på veien, ved kjøp av flybilletter.

One Comment on “Hvordan finner man de billigste flybillettene?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *