Lensway: 20% rabatt + gratis solbriller

Spar 20%, trykk på reveal code!

Rabattene er på et utvalgt sortement. Med på kjøpet får du solbriller til en verdi av 495kr. Klikk på Reveal Code knappen for å se koden!

Spar 20%, trykk på reveal code!

Rabattene er på et utvalgt sortement. Med på kjøpet får du solbriller til en verdi av 495kr. Klikk på Reveal Code knappen for å se koden!

Alt fokuset ser ut til å ligge på 90 tallet denne sommeren. Mindre brilleglass, metallrammer og utradisjoneller fasonger er det som trender.
Små solbriller, som Joel Ighe brillene som tok Stockholm med storm sist sommer, var en av de mest sette nye trndene på Coachella 2018.
I samme 90 – talls nostalgi, har salgstallene til ray band sin octagoanl flat lens økt kraftig denne våren.
Cat eye og love eye linser, 90 talls trend, resirkulert fra 50/60 tallet er også på vei inn igjen.

Lensway har det du trenger av linser og solbriler. Sekslapet har Nordens største lager og har utvalget du trenger til gode rabatter. Rabattkoder er tilgjengelig noen ganger, men ikke veldig ofte.
Hvis du har noen spørsmål angående handel hos Lensway, kan du ta kontakt med ders kundeservice på E-post: kundeservice@lensway.no , eller på telefon: 23964848

Hvis du ikke er fornøyd ved bruk av rabattkode eller tilbud, garanterer lensway at du får pengene tilbake. Videre har selskapet har en 3 måneders fornøydhetsgaranti på alle briller og solbriller med styrke. Ved kjøp av kontaktlinser, linsevæsker og komfortdråper på tilbud eller ved bruk av rabattkode, er det også en 3 måneders fornøydhetsgaranti. Husk også at Lensway har prisgaranti på alle sine produkter, som betyr at du ikke skal kunne finne ders produkter billigere på en annen side eller i butikk (ekskludert rabattkoder. Frakten er også kjapp og konsis der 90% av varene sendes i løpet av 24 timer etter kjøp.

Flere detaljer rundt deres gratis solbriller, finner du i videoen under.

Husk at alle rabattkoder og tilbud fra Lensway er midlertidige, hvis du ikke finner det du trenger igjennom våres tilbud beklager vi. Legg gjerne igjen en kommentar i feltet under!

One Comment on “Lensway: 20% rabatt + gratis solbriller”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *