Rabattkoder og Tilbud: Spar 30% hos Proteinfabrikken!

Spar 30% på utvalgte varer hos Proteinfabrikken

Alle rabattene er tillgjengelige igjennom våres unike lenke.100% Whey, Whey Isolate, Protein Cackes, Proteinbarer, Kreatin, og mye annet! Det eneste du trenger å gjøre er å trykke på Reveal Code knappen for å se tilbudene!

Spar 30% på utvalgte varer hos Proteinfabrikken

Alle rabattene er tillgjengelige igjennom våres unike lenke.100% Whey, Whey Isolate, Protein Cackes, Proteinbarer, Kreatin, og mye annet! Det eneste du trenger å gjøre er å trykke på Reveal Code knappen for å se tilbudene!

Proteinfabrikken bruker myse fra norsk melkeproduksjon for å fremstille det meste av sine proteinprodukter. I motsettning til proteinprodukter fra andre land, kan Proteinfabrikken stå for etisk behandlig av kuene som er en delv av produksjonsprosessen. Selskapet har tilbutt sine kunder gode tilbud siden deres oppstart i 2001. I dag selger Proteinfabrikken sine produkter i 25 land. Vi hos Cafemagellan jobber alltid for å sørge for at våre brukere kan finne de beste tilbudene fra Proteinfabrikken, og noen ganger, kanskje en Proteinfabrikken rabattkode.

Hvis du tenger å ta kontakt med dem kan du nå dem på telefon: 33420890 eller epost: SUPPORT@PROTEINFABRIKKEN.NO

2 Comments on “Rabattkoder og Tilbud: Spar 30% hos Proteinfabrikken!”

  1. Pleier å handle fra MyProtein, men tilbudet gjennom lenken var veldig bra. Burde kanskje handle hos Proteinfabrikken mer 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *