30% Rabatt med Lensit – Eksklusivt for Norge

Spar opptil 30% på alt av linser og briller!

Rabattene er på et utvalgt sortement. Få tilsent alt du bestiller kjapt og enkelt, Lensit har lager i Norge! Klikk på Reveal Code knappen for å se koden!

Spar opptil 30% på alt av linser og briller!

Rabattene er på et utvalgt sortement. Få tilsent alt du bestiller kjapt og enkelt, Lensit har lager i Norge! Klikk på Reveal Code knappen for å se koden!

Månedslinsene jeg bruker kommer fra Lensit. Leveransen er alltid kjapp og pålitelig. De har alltid gode tilbud og noen ganger får man tak i en solid rabattkode fra dem. Klikk i rubrikken over for å dinne de beste tilbudene Lensit har tigjengelig. Denne lenken er unik for oss!

Mens du handler linsene dine, så kan du ta en titt på Lensit sitt utvalg av sommerens solbriller. Når det gjelder trender, ligger fokuset på ligge på 90 tallet denne sommeren. Små brilleglass, metallrammer og utradisjoneller fasonger, er det som tiltrekker kjøperene.

På solbrillefronten er det pur 90-talls nostalgi som gjelder for tiden. Joel Ighe solbrillene som tok Sverige med storm sist sommer, ser fortsatt ut til å være populære i 2018. På coachells feks, var det kun små solbriller som gjalt.
Salgstallene til ray band sin octagoanl flat lens økt kraftig denne våren. Disse brillene følger også 90-talls nostalgien som har tatt helt av.
Cat eye linser i solbriller, en 90 talls trend som orginalt var resirkulert fra 50/60 tallet, er også på populære hos brands son som Ace and Tate.

Lensit er den største Norske nettforhandlere for kontaktlinser, briller og solbriller. De tilbyr solide rabatter og tilbud. Et par ganger i året kan man også finne rabattkoder fra Lensit som gir enda mer rabatt. Siden Lensit har lager i Norge, finner pakken din fort veien frem hjem til deg. Videre har Lensit solide garantier på alle sine produkter, så du får pengene tilbake om det skulle være noe feil med produktene.

Se videoen under for mer informasjon om Lensit tilbud og rabattkoder.

2 Comments on “30% Rabatt med Lensit – Eksklusivt for Norge”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *