25% Rabattkode med Lenson

Spar opptil 25% hos Lenson!

Rabatten fungerer på et utvalgt sortement. Rabattkoden varer også i en begrenset periode! Reveal Code knappen må trykkes for å se koden! Godt kjøp 🙂

Spar opptil 25% hos Lenson!

Rabatten fungerer på et utvalgt sortement. Rabattkoden varer også i en begrenset periode! Reveal Code knappen må trykkes for å se koden! Godt kjøp 🙂

Det er hard konurranse blant linse, brille og solbrille forhandlere denne sesongen. Forhandlere som Lensway, Lensit og nå Lenson,  jobber hard med å tiltrekke seg kundene som er på utkikk etter sommerens trender. Denne konurransen er fantastisk for forbrukere some er interessert i gode rabatter og rabattkoder. Trykk på tilbudet over for å følge lenken til silbudene.

I 2018 er det tynne metallrammer og mindre galss i brillene som teller. Micro solbriller, retro fra 90-tallet er også enda mer populært i år som i fjor. Eksperementer også med fasongen på rammen. Oktagonal og  cat eye  er to utradisjonelle fasonger som selger bra for tiden. Husk at rabattkoden ikke fungerer på alle varer, men lenson har fortsatt alltid gode generelle rabatter i sin salgs seksjon.

Lenson er ledende i Norden på service til sine kunder. Du kan lett få tilsendt alt av solbriller og briller, og like enkelt sende tilbake de brillene du ikke liker. Dette er en viktig del av brukeropplevelsen hos Lenson, at du kan prøve på det du vil uten at prosessen blir komplisert!

Du får også hjelp med å måle hvordan brillene skal passe. I videoen under kan du se hvordan Lenson hjelper deg med å måle pupillavstand mellom øynene.

 

Alle rabattkoder til Lenson varer i veldig kort tid,  si ifra i kommentarfeltet under om rabattkoden ikke fungerer.

One Comment on “25% Rabattkode med Lenson”

  1. Jeg fikk ikke Nelly Rabattkoden til å fungere, men jeg fant fortsatt masse bra tilbud.

    Kan dere sende meg email når dere har en ny kode?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *