25% InkClub Rabatt!

25% - Trykk på reveal code!.

Patronene fungerer på skrivere fra HP, Canon, Epson, Brother, OKI, Samsung, Lexmark og Dell. Rabattkoden varer til første Juni.

25% - Trykk på reveal code!.

Patronene fungerer på skrivere fra HP, Canon, Epson, Brother, OKI, Samsung, Lexmark og Dell. Rabattkoden varer til første Juni.

Rabattkoden hos Inkman som vi la ut for noen dager siden var ekstremt poppulær blandt våre lesere. Derfor tenker vi at det er på tide å følge opp med enda et solid tilbud på blekk og toner. Denne gangen er rabatten fra InkClub. Vi har jobbet med å finne en InkClub rabattkode, men det ser ikke ut til at InkClub har kapasitet til å promotere rabattkoder. Fortsatt, så kan du få en solid rabatt ho dem igjennom deres opptil 80% rabatt er på tilbusvarer. Noen ganger har de også 15% rabatt på blekk og toner. Klikk deg inn på lenken over og se hva som er tilgjengelig.

Videre er det mange andre fordeler med å handle hos InkClub. Du får blant annet.

Billig Frakt
Produktene kommer i posten og du betaler kun  49 kroner i frakt. På bestillinger uder 2 kg kommer varene i brev. Over 2 kg blir varene sendt i eske.

Fakturabetaling
Faktura må betales innen fristen, eller så tilkommer ekstra gebyr på 70 kroner.   Faktura skal betales innen 14 dager.

3 Års Garanti
InkClub  er den største leverandør av blekkpatroner i Norden. Hos InkClub får du 100% garanti på alt du bestiller av blekk og toner.  Du har også 30 dagers angrerett.

Gode rabatter og InkClub rabattkoder
Du finner alltid et godt tilbud på deres enorme utvalg av produkter på inkclub sine nettsider.  Med vår inkclub rabattkode finner du billig blekkpatroner til  HP,  Brother og Canon.

Og hvis du ikke finner en InkClub rabattkode så må du for all del ikke reagere som denne mannen:

 

 

One Comment on “25% InkClub Rabatt!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *