Den største trenden denne vinteren!

Denne vinteren handler det om dunjakker hele veien!  Stormberg har de beste tilbudene på vinterklær. Uslåelige priser på dunjakker til hele familien og alle venner. Ski, fjelltur, kalde morgener på bussholdeplassen, Stormberg har klærne til alle situasjoner. Trykk på stormberg rabattkode under for å se tilbudene. Du kan også skrive deg opp på deres nyhetsbrev for å motta rabattkoder under kampanjeperioder.

Spar 70% hos Stormberg + Rabattkode. Du må trykke på reveal code knappen i den røde rubrikken for å bruke rabattkoden!

Tilbudet og rabattkoden fungerer på flere segmenter av butikken.

Spar 70% hos Stormberg + Rabattkode. Du må trykke på reveal code knappen i den røde rubrikken for å bruke rabattkoden!

Tilbudet og rabattkoden fungerer på flere segmenter av butikken.

Hos Stormberg kan du handle med god samvittighet. I deres vedtekter sår det at 1% av deres omsetning skal brukes til humanitære formål. Så langt har Stormberg biddratt med 38 millioner kroner til prosjekter over hele verden. Selskapet jobber blant annet med Fretex, Blindeforbundet, WWF og Strømmestiftelsen. Se mer om Stormbergs etikse retningslinjer i videoen under.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *